Drie vereisten voor het gebruik van operatiekamertorens

- Jun 24, 2019-

Tegenwoordig wordt de operatiekamertoren op grote schaal gebruikt in de medische wereld. Voorheen bracht het uiterlijk een grote sensatie in het medische veld. Het is een heel nieuw medisch hulpmiddel en de waarde ervan is zeer groot. Vervolgens zullen we u de inhoud van de operatiekamertoren laten zien, laten we zien aan welke drie vereisten het moet voldoen.

Het is voor iedereen onbekend dat de duurzame ontwikkeling van medische technologie nu een plaats inneemt in een groot aantal producten. Maar een groot aantal mensen kent de apparatuur slechts oppervlakkig, en dan zal ik u vertellen welke eisen moeten worden gesteld aan een veilig gebruik van de operatiekamertoren? De specifieke inhoud is als volgt.

1. Verbetering van het veiligheidsbewustzijn:

Om het relevante personeel in staat te stellen een veilige werking te bereiken, moet hun eigen veiligheidsbewustzijn worden gecultiveerd en vastgesteld. In het verleden was een groot aantal managers in dit opzicht erg zwak, en de relevante veiligheidsnormen waren slechts op een laag niveau, wat niet zou gelden.

2. Verbetering van de vakbekwaamheid:

Voor managers van medische hulpmiddelen is het noodzakelijk om hun professionele vaardigheden te verbeteren. Naast het blijven in theorie, zou het eigenlijke management ook moeten worden verbeterd.

3. Vereisten voor componenten:

Volgens de prestatie-indicatoren van elk onderdeel van de machine moet een regelmatige inspectie worden voltooid. Als er een onbevredigende situatie is, moet deze onmiddellijk worden gesloopt. Lokaal falen zal de algehele functie belemmeren.

VG-18-6


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China