Twee gemeenschappelijke lichtbronnen van chirurgische schaduwloze lamp

- Nov 26, 2019-

Twee gebruikelijke lichtbronnen van chirurgische schaduwloze lamp zijn als volgt. Halogeen lamp. Aangegeven als halogeenlamp of halogeenlamp, ook bekend als wolfraam halogeenlamp, kwartslamp, is een variant van een gloeilamp. Het principe is om halogeengas zoals jodium of broom in de bol te injecteren. Bij hoge temperatuur reageert de verbeterde wolfraamdraad met halogeen. Na afkoeling zal het wolfraam vanaf het begin condenseren op de wolfraamdraad, waardoor een uitgebalanceerde cyclus wordt gevormd, om te voorkomen dat de wolfraamdraad voortijdig barst.

Daarom heeft halogeenlamp een langere levensduur dan gloeilampen. De voedingsspanning van de halogeenlamp is over het algemeen verdeeld in twee soorten: Communicatie 220V en DC 12V. Het principe van alle gloeilampen is gebaseerd op het principe van objectwarmte en straling. Een eenvoudige gloeilamp moet een bevredigende stroom naar de gloeidraad leiden. Wanneer de gloeidraad wordt verhit tot gloeilamp, zal deze licht aankondigen, maar de levensduur van dit soort gloeilamp zal voldoende kort zijn.

LED is een soort halfgeleiderdiode, die elektrische energie kan omzetten in lichtenergie. Vergeleken met gloeilampen en neonlampen zijn de kenmerken van LED: lage bedrijfsspanning (sommige zijn slechts enkele volt); lage bedrijfsstroom (sommige zijn slechts enkele milliampères); goede schokbestendigheid en seismische prestaties, hoge betrouwbaarheid en een lange levensduur; de intensiteit van de gemoduleerde stroom kan gemakkelijk de intensiteit van het licht moduleren.

LED wordt de vierde generatie lichtbron genoemd, die de kenmerken heeft van energiebesparing, milieubescherming, lange levensduur, laag stroomverbruik, weinig warmte, hoge helderheid, waterdicht, micro, schokbestendig, eenvoudig dimmen, lichtstraalconvergentie, eenvoudige bescherming, enz. de operatie schaduwloze lamp kan op grote schaal worden gebruikt in verschillende indicatie, display, decoratie, achtergrondverlichting, algemene verlichting en andere velden.


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http://www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, No. 258, Ten noorden van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China