Unieke voordelen van lampjes voor één lamp

- Dec 11, 2017-

Een enkele lamphouder heeft de volgende drie unieke voordelen:

1, Betere aseptische controle: U bent vrij om de intensiteit van het licht in het steriele bereik aan te passen, dankzij de steriele lichtregelingsverwerkingsfunctie met één knop kan de medische staf het dimmen eenvoudig voltooien, zonder dat u hoeft te duwen, trekken, draaien en andere mechanische zaken. activiteiten. Enkele lamp operationele lichtbalans arm ontwerp lichtgewicht, kan de markt accepteren de meeste merken van desinfectie handschoenen. Tijdens het gebruik: houd de knop ingedrukt en schakel het licht in / uit, terwijl de rotatiehendel de modus instelt van 5,5 tot 10 inch.

2. Gemakkelijk te onderhouden: elke lamphouder is uitgerust met twee lampen (hoofdlamp en reservelamp). Wanneer de hoofdlamp uitvalt, gaat de standby-lamp automatisch automatisch branden om te zorgen voor een ononderbroken werking van de verlichting. Het vervangen van de lamp door een enkele lamphouder is zelfs heel eenvoudig, want elke afzonderlijke lamphouder heeft drie LED's om de medische staf eraan te herinneren deze tijdig te vervangen.

3, Prijsvoordeel: Het enige licht van de lampverrichting met zijn onredelijk prijsvoordeel, won de meerderheid van privé klinieken, kleine gezondheidsklinieken, zal in de volgende periode nog een groep opmerkelijke prestaties, rendabele enige lamp werkende lichten te voorschijn komen.