Wat zijn de functionele kenmerken van het elektrische bedieningsbed?

- May 17, 2019-

Het ziekenhuis is de plaats om de menselijke gezondheid te waarborgen, om de normale werking van het ziekenhuis beter te bereiken. De apparatuur in het ziekenhuis moet worden geperfectioneerd. Als een belangrijke uitrusting in het ziekenhuis, is het elektrisch bedienend bed onmisbaar. Dit product vertoont bepaalde functionele kenmerken.

De functionele kenmerken van het elektrisch bedienend bed zijn hoofdzakelijk belichaamd in de volgende punten:

Ten eerste kan het de positie van de bewerking via deze maatregel aanpassen om een vlotte implementatie van de bewerking te waarborgen.

Ten tweede is het dragende deel van het elektrische bedieningsbed volledig waterdicht, naast dat kenmerk is het ook gemakkelijk voor gebruikers om schoon te maken, wat veel hulp biedt voor het normale werk van het ziekenhuis en de moeilijkheid van dagelijkse reiniging vermindert.

Ten derde zijn er gasveercilinders aan de voet- en rugverbindingen van het elektrische bedieningsbed. Daarom zal er tijdens het gebruik van het product geen trilling zijn en niet te veel ruis.

Ten vierde kan de elektrische operatietafel ook patiënten effectief beschermen en ervoor zorgen dat patiënten geen dumpingverschijnsel lijken. Voor de veiligheid van patiënten kan het meer bescherming bieden.

01-2Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China