Wat zijn de vereisten voor het gebruik van operatiekamertorens?

- Jul 23, 2019-

In het verleden is de hangende toren van de operatiekamer een zeer nieuw medisch hulpmiddel, de waarde ervan is zeer groot, maar in de huidige voortdurende ontwikkeling van medische technologie neemt de hangende toren van de operatiekamer nog steeds een plaats in in een groot aantal producten. Een groot aantal mensen is echter slechts oppervlakkig bekend met de apparatuur, dus wat zijn de vereisten voor veilig gebruik?

1. Vergroting van het veiligheidsbewustzijn:

Opdat het relevante personeel veilig kan werken, moet hun eigen veiligheidsbewustzijn worden ontwikkeld en vastgesteld. In het verleden was een groot aantal managers in dit opzicht erg zwak en de relevante veiligheidsnormen waren slechts op een laag niveau, wat niet zou gelden.

2. Verbetering van de vakbekwaamheid:

Voor beheerders van medische hulpmiddelen is het noodzakelijk om hun professionele vaardigheden te verbeteren. Naast de theorie moet ook het feitelijke beheer worden verbeterd.

3. Vereisten voor componenttoepassingen:

Volgens de prestatie-indicatoren van elk onderdeel van de machine moet regelmatige inspectie worden uitgevoerd. Als er een onbevredigende situatie is, moet deze onmiddellijk worden geschrapt. Lokaal falen zal de algemene functie belemmeren.


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, No. 258, Ten noorden van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China