Wat is het nieuwe product van de oude chirurgische tafel?

- Dec 17, 2019-

Doelstelling om een multifunctionele operatietafel voor dieren te ontwikkelen op basis van de oude. Methoden de multifunctionele operatietafel voor dieren bestond uit bedoppervlak, bedoppervlak ondersteunend deel, bedoppervlak ondersteunend en basisverbindingsdeel en basis. Het werkbed is voorzien van een immobilisatie-mechanisme voor dieren, hoofd en ledematen.

De operatietafel heeft de werkprocedures van links en rechts, voor en achter kantelen, etc. Resultaten zeven ventriculaire assistentieapparaten voor de linker geit werden geïmplanteerd in het operatiebed in ons ziekenhuis. De operatie van de chirurgen en anesthesisten was handig en goed geëvalueerd. Conclusie de multifunctionele operatietafel voor dieren gereconstrueerd uit de oude medische operatietafel is professioneler, stabieler, handiger en veiliger. Het realiseert niet alleen het hergebruik van de oude operatietafel, maar verbetert ook de werkefficiëntie van het dierhartchirurgie-experiment en vermindert de arbeidsintensiteit van de chirurgen. Het traditionele kunstmatige abortusbed is een oud type verlosbed, dat kan worden onderverdeeld in zadeltype voetsteun of zadelvrije voetsteun. Het heeft een eenvoudige structuur en de dij en het lichaam zijn gemakkelijk van positie te veranderen vanwege ongemak. Ze verzamelen allemaal medisch afval met vuilnisbakken. Omdat het traditionele kunstmatige abortusbed niet beschikt over de fixatie-inrichting voor lichaamspositie, wanneer de wakkere patiënten niet meewerken of de algemene anesthesie wakker wordt, rusteloos lijkt, op basis van de introductie van de samenstelling van de samenstelling en het werkingsprincipe van de elektrische operatiebed, de structuurfunctie en de technische index worden beschreven. Gecombineerd met de binnenlandse en buitenlandse fabrikanten van elektrische operatietafels en het gebruik van elektrische operatietafels in China, analyseert dit document de huidige situatie van het gebruik en worden de bijbehorende beheer- en onderhoudsmethoden voorgesteld op basis van het werkelijke gebruik van het ziekenhuis en de vorige ervaring. Dit artikel introduceert enkele multifunctionele en professionele elektrische werkbedden en wijst erop dat het gescheiden elektrische werkbedsysteem in de toekomst de ontwikkelingsrichting van het werkbed zal worden.

Het voetbediende reinigings- en desinfectiebed is door ons zelf ontworpen en de structuur omvat een bedframe, een bedplank van het bed en een reinigings- en desinfectieapparaat. Het gebruiksmodel heeft de voordelen van een gemakkelijke, snelle, tijdbesparende en arbeidsbesparende operatie, het verminderen van ziekenhuisinfecties en tijdige redding, enz. Door klinische toepassing, het effect is bevredigend, de werklast van het verplegend personeel is verminderd, en de kwaliteit van het verplegend werk is verbeterd.


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, No. 258, Ten noorden van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China