Welke rol speelt de medische toren in de operatie?

- Mar 04, 2019-

Tegenwoordig kunnen veel mensen zien dat er veel medische apparatuur is in ziekenhuizen. Vooral in de operatiekamer zijn er veel aanverwante apparatuur. Medische ophangingstoren heeft veel aandacht getrokken. Dus wat zijn de belangrijkste functies van zo'n toren?

Over functie gesproken, er zijn veel meningen over medische ophangtoren, die voornamelijk wordt gebruikt voor de levering van gas. Simpel gezegd, het is de overdracht van zuurstoftoevoer, perslucht en andere terminals. Zonder dergelijke apparatuur zou het onmogelijk zijn om op patiënten te opereren.

Daarom kan worden gezegd dat in de geneeskunde ook een belangrijkere rol speelde. Het kan worden gezegd dat het voor ziekenhuizen noodzakelijk is om een dergelijke toren te gebruiken. Alleen op deze manier kunnen artsen beter in staat zijn om chirurgie uit te voeren, en door dergelijke apparatuur om patiënten zuurstof te geven, zodat artsen een betere operatie kunnen uitvoeren.

VG-18-6


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China