Wat moet worden gedaan wanneer de elektrische operationele Bed mislukt?

- Mar 08, 2019-

Met de voortdurende ontwikkeling van de medische industrie, met veel medische instellingen, elektrische operatietafel onontbeerlijk, dat het is verwant met de veiligheid van patiënten, in het geval van mislukking, welke maatregelen moet personeel?

1. Indien er alleen geen voorwaartse tilt actie is en alle anderen beschikbaar zijn, blijkt het dat de compressie-pomp normaal is en dat het de schuld van de overeenkomstige touch schakelaar of solenoïde ventiel. Het verzet kan worden gemeten door een drie-doel-meter.

2. als er niet alleen geen voorwaartse tilt actie, maar ook geen andere actie, is het dat de compressor pomp storing, die meestal het falen van de omkering condensator.

3. als er actie in één richting en geen actie in de andere richting, wordt het meestal veroorzaakt door elektromagnetische omkering klep. Het mechanische kan worden geplakt of bedieningscircuit wordt verbroken. Controleer eerst of er een spanning, is er een spanning moet schoon de omkering klep, langdurig gebruik, wanneer de omkering klep beweegbare schacht een beetje onzuiverheid heeft zal worden geplakt.

4. het elektrische operationele bed zakt langzaam automatisch in gebruik, dat de schuld van de lift pomp is. De oplossing is om de lift pomp uit elkaar te halen en schoon te maken met benzine en de olie Inlaat terugslagklep eenmaal in het bijzonder. Vervang gewoon het met schone olie na het wassen.

5. het elektrische operationele bed zakt automatisch in gebruik. Dit is een kleine onzuiverheden op de lederen kom. Het zal merken krassen op de binnenwand van de slang. Na verloop van tijd de merken dieper en dieper de bovenstaande fout zal veroorzaken, en de hijs-buis kan worden vervangen.

8804-B-3


Bedrijf naam: Vega medische Equipment(Shanghai)

Website: http://www.vega-medi.com

E-mail:Sales@Vega-Medical.com.cn

Bedrijf toevoegen: kamer 512, Lvdifangzhou Building, nr. 258, ten noorden van Yunhe Road, District Fengxian, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1:No.618,Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu stad, Pudong New Area, Shanghai, China

District van fabriek Add2:No.688,Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian, Shanghai, China