Waar moeten we op letten bij de dagelijkse veiligheidscontrole van de schaduwloze lamp?

- Sep 11, 2019-

Met de voortdurende ontwikkeling van de medische industrie is een chirurgische schaduwloze lamp onmisbaar en speelt deze de rol van verlichting. Waar moeten we op letten bij de veiligheidsinspectie en foutopsporing van een chirurgische schaduwloze lamp? Meestal bevat het de volgende items:

(1) Inspectie van mechanische installatie: controleer of er mechanische lekken in de installatie zijn, of er minder schroeven of niet goed vastzitten, of de klemveer is vastgeklemd en of de decoratieve afdekplaten zijn afgedekt.

(2) Circuitcontrole: controleer eerst of het systeem kortsluiting of open circuit heeft. Als alles normaal is, kan de vermogenstest worden uitgevoerd. Op dit moment moet de stabiliteit van de externe voeding van de schaduwloze lamp worden gecontroleerd. Of de uitgangsspanning van de transformator te hoog of te laag is.

(3) Aanpassing balansarm: controleer of de balansarm overeenkomt met de lamphouder, of deze de kracht van de balansarm moet aanpassen, of deze de hoek van de balansarm moet aanpassen en of deze moet worden aangepast door de aanpassing methode van de lamparm. Gewoonlijk bevindt de schroef voor het afstellen van de lamparm zich aan beide uiteinden van de lamparm, maar verschillende fabrikanten verschillen enigszins en kunnen zorgvuldig worden geobserveerd.

(4) Aanpassing van de scharnierflexibiliteit: voornamelijk het aanpassen van de dempingsschroef van de verbinding. De norm bepaalt dat de mate van dichtheid van de dempinginstelling is om het gewricht in elke positie te duwen of roteren met een kracht in de buurt van 20 N of 5 Nm.

(5) Aanpassing en vrijgave van gezamenlijke eindschakelaar: om de installatie en het transport van schaduwloze lamp te vergemakkelijken, hebben de meeste schaduwloze lampproducten vergrendelingsschakelaars of eindschakelaars in hun belangrijkste onderdelen zoals gewrichten. Ze kunnen nu worden geopend.

(6) Controleer de bestralingsafstand en diepte: de meeste bestralingsafstand van de schaduwloze lamp is 70-140 cm of 60-130cm, dat wil zeggen dat de schaduwloze lamp het beste effect op deze afstand heeft.

(7) Controleer verlichting en kleurtemperatuur: verlichting en kleurtemperatuur zijn in feite een benadering bij benadering. Ze beschrijven allemaal de verlichtingsintensiteit van schaduwloze lampen. Meestal denken we dat de meest ideale schaduwloze lamp de benadering van licht en zonlicht is. Dat is ongeveer 4400-4600K.

LED0606-3-02


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, No. 258, Ten noorden van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China