Waar komt de operatietafel van een elektrisch systeem overeen met andere systemen?

- Jan 23, 2019-

Waar is de operatietafel van een elektrisch systeem vergelijkbaar met andere systemen?

Er zijn vijf soorten posities die vaak worden gebruikt in de operatiekamer, zoals buikligging, liggende positie, hellende positie, perineale positie en zitpositie. Het elektrisch bedienend bed is geschikt voor hoofd en nek, thorax en buik, ledematen, urine en vijf organen. Het voldoet aan de behoeften van de menselijke anatomie en medische zorg. Het heeft de volgende kenmerken:

(1) De operatietafel voldoet aan ergonomisch ontwerp en kan de arbeidsintensiteit van medisch personeel effectief verminderen.

(2) Mooie verschijning, hoge oppervlakteafwerking, corrosieweerstand, hoge mechanische sterkte na het bespuiten. Het lichaam van de elektrische operatietafel bestaat uit roestvrij staal, aluminiumlegering, smeedbaar gietijzer en andere geavanceerde materialen. De hoofdtransmissiestructuren zoals basis en hefkolom zijn allemaal bedekt met roestvrij staal.

(3) Het type multifunctioneel bedieningsbed neemt toe. Het bevat een ingebouwde middelste brug, vijf gedeeltelijke kolommen, C-arm-katheter, etc. Het is handig, veilig, compleet in functie, heeft een hoge regelnauwkeurigheid en een lange levensduur.

(4) Het intelligente, computergestuurde bed is de laatste jaren enorm toegenomen. Universeel bedieningsbed wordt bestuurd door een computerbesturingssysteem en alle posities worden bestuurd door een enkele sleutel.

8804-B-4


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http://www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China