Werkingsprincipe en onderhoud van elektrische operatietafel

- Jan 21, 2019-

Werkingsprincipe: Het elektrische werkende bed keurt elektro-hydraulisch systeem goed. De hoofdbesturingsstructuur bestaat uit een bedieningsschakelaar, snelheidsregelklep en magneetventiel. De hydraulische krachtbron wordt geleverd door de elektrohydraulische tandwielpomp. De heen en weer gaande beweging van elke bidirectionele hydraulische cilinder wordt geregeld en de positie van arseen wordt gewijzigd volgens de gezonde besturing van het operatiekan, zoals heffen, links-rechts kantelen, rigoureus achterover kantelen, Yao terug optillen en bewegen met gelijke arbeid. Ja. Maak het aan de vereisten van verrichting.

Normaal onderhoud en onderhoud en zaken die aandacht behoeven

(1) Elektrische operatietafel voor langdurig gebruik - het belangrijkste is om de operatietafel schoon te houden. Na de operatie, sluit de stroomtoevoer af, was de buitenkant van het operatiekanaal om bloedvlekken te verwijderen en spray desinfectiemiddel op het vuil. Gebruik geen sterk bijtend of zuur reinigingsmiddel en desinfectiemiddel. Spoelen met water is ten strengste verboden. Bij het wassen en ontsmetten van de grond moet het onderste wiel van het universele bed worden neergelaten en op een droge plaats worden geduwd om vocht in het binnengedeelte te voorkomen.

(2) Omdat het multifunctionele werkende bed hydraulische druk gebruikt, zou de olietank regelmatig moeten worden gecontroleerd, zodat het bed in de laagste positie kan worden verminderd en de resterende olie van hydraulische olie in de tank kan worden gecontroleerd, maar het zou moeten moet 3/4 zijn als de olietank onvoldoende is. En ververs olie elke twee jaar.

8802-3


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http://www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China