Werkingsprincipe van elektrische bediening Bed

- Dec 11, 2017-

Elektrisch bed bediend met elektrisch hydraulisch vermogen, gecontroleerde schakelaar, de bedieningsstructuur van het hoofdlichaam van de snelheidsregelklep en de magneetklep, door de elektrische hydraulische tandwielpomp, levert de hydraulische krachtbron, regelt de heen en weer gaande beweging van elke tweeweg hydraulische cilinder, en door de hendel toets om het operatiebed te bedienen om de transformatie van verschillende posities uit te voeren, zoals heffen, kantelen, kantelen, terug Verplaats de vaste functie zodat het aan de werkingseisen voldoet.

Hydraulisch systeem:

Het hydraulische systeem heeft de kenmerken van compacte structuur, klein formaat, lichte kwaliteit, lage ruis, stabiele controle, eenvoudige installatie en algemene lay-out. Het hydraulische systeem bestaat uit een brandstoftank, een terugslagklep, een elektromagnetische klep, een overstroomklep, een blaasaccumulator, een manometer, een gasklep en een oliecilinder. Het cystic energieopslagapparaat kan worden gebruikt als een energiebron om de drukolie op te slaan en energie vrij te geven wanneer dat nodig is. Volgens de manometer om de automatische compensatie van druk te bereiken. Aandrijfmotoren worden onafhankelijk aangedreven door hun respectievelijke aandrijvingen. De twee zijden van het bed zijn uitgerust met een afstandbedienbare bedregelaar en kunnen worden bediend met een handbedieningsapparaat.

Circuit systeem:

De parameters van elektrisch verrichtingsbed worden gecontroleerd door microprocessor. De microprocessor is verbonden met de hydraulische en motoractuator via het besturingsonderdeel, en de hydraulische en motoractuators worden gebruikt om de werking van het bedieningsbed te voltooien, waaronder: voor- en achterwaartse beweging, longitudinale beweging, hefbeweging en bedrotatie. Het ontwerp van de microprocessor kan het ontwerp van de schakeling vereenvoudigen, het lijnfoutpunt aanzienlijk verminderen en de betrouwbaarheid van de werking garanderen.