Elektrische operatietheatertafel

8804 wordt gebruikt voor alle operaties zoals hoofd, nek, thorax, perineum, ledematen en andere operaties verloskunde, urologie, KNO, neurochirurgie enzovoort. Het beengedeelte kan worden geopend en afneembaar, wat gemakkelijk is aan te passen, met name voor urologie-operaties. Het tafelblad is gemaakt van lichtdoorlatende platen met hoge intensiteit zodat röntgenonderzoek tijdens operaties beschikbaar is. Zijn stijgende, dalende, laterale tilt trendelenburg en omgekeerde trendelenburg, vouwbeweging van ruggedeelte en translatie naar voren en achteren worden allemaal gemotiveerd door de elektrische duwstang. De aanpassing van hoofdsteun en beengedeelte wordt geregeld door de luchtveer. Al het raamwerk van de dekking is gemaakt van GB304 roestvrij staal, dat is zeer sterk, anti-corrosie, goed uitziende en eenvoudig te reinigen en te desinfecteren.

Productdetails

Elektrische operatietheatertafel (VG-8804)

8804 wordt gebruikt voor alle operaties zoals hoofd, nek, thorax, perineum, ledematen en andere operaties verloskunde, urologie, KNO, neurochirurgie enzovoort. Het beengedeelte kan worden geopend en afneembaar, wat gemakkelijk is aan te passen, met name voor urologie-operaties. Het tafelblad is gemaakt van lichtdoorlatende platen met hoge intensiteit zodat röntgenonderzoek tijdens operaties beschikbaar is. Zijn stijgende, dalende, laterale tilt trendelenburg en omgekeerde trendelenburg, vouwbeweging van ruggedeelte en translatie naar voren en achteren worden allemaal gemotiveerd door de elektrische duwstang. De aanpassing van hoofdsteun en beengedeelte wordt geregeld door de luchtveer.

Al het raamwerk van de dekking is gemaakt van GB304 roestvrij staal, dat is zeer sterk, anti-corrosie, goed uitziende en eenvoudig te reinigen en te desinfecteren.

8804-1

8804

8804-2

8804-3

Model VG-8804
1 / tafel grootte (mm) 2100 * 600 * 250-750
2 / Leun naar voren 25 °
3 / Leun achterover 20 °
4 / Lean links 20 °
5 / Leun recht 20 °
6 / Hoofdbord aanpassing 30 ° -90 °
7 / Achterboard aanpassing 70 °
8 / Tailleplaat aanpassing 120 mm
9 / voorwaartse / achterwaartse aanpassing 300 mm
10 / Verstelling van de pootplaat 80 °
11 / Beenplank open 90 °  

gerelateerde producten

更多其他产品

Neem contact met ons op

E-mail: sales@vega-medical.com.cn


Hot Tags: elektrische operatiekamer tafel, China, fabriek, groothandel, kopen, goedkoop, aangepast

Onderzoek

You Might Also Like