Medische orthopedische tractietafel

Medische orthopedische tractietafel (01) Instructies Orthopedische tractietafel is een kosteneffectieve, multifunctionele mobiele operatietafel die voldoet aan de vereisten van verschillende chirurgen, het klinische personeel kan de tafel eenvoudig en snel bedienen, zelfs in een verduisterde werking. .

Productdetails

Medische orthopedische tractietafel (01)

Instructions

De orthopedische tractietafel is een kosteneffectieve, multifunctionele mobiele operatietafel die voldoet aan de eisen van verschillende chirurgen. Het klinische personeel kan de tafel gemakkelijk en effectief bedienen, zelfs in een donkere operatiekamer.


Model

VG-01

1 / tafel grootte (mm)

1700 * 480 * 750

2 / Hefbereik

≥250mmgerelateerde producten


Productieproces

9.jpg


FAQ

Q1: bent u handelsonderneming of fabrikant?

A: Wij zijn handelsonderneming op basis van fabriek, en wij leveren soorten oplossingen, voldoen aan uw one-stop-inkoop.

Q2.wat is de betalingstermijn?

A: meestal accepteren we T / T, L / C, Paypal en Western Union.

Q3: wat is uw levertijd?

A: Over het algemeen is het 10 dagen als de goederen op voorraad zijn. of het is 15-20 dagen als de goederen niet in voorraad zijn, is het volgens hoeveelheid.

Q4: wat dacht je van uw after-sales service?

A: Wij zullen een video aanbieden over hoe u de producten op uw verzoek assembleert en onderhoudt. We zullen 24 uur en 7 dagen service bieden voor en na de verkoop, om ervoor te zorgen dat uw eventuele vragen binnen 12 uur worden beantwoord.


Onderzoek